Banner trap
< terug naar wat las...?

Mila Noe, 2e klas mavo van het Baudartius College

Laatste boek: Op dit moment lees ik drie boeken tegelijk, Renegades van Marissa Meyer, Good Night Stories for Rebel Girls van Elena Favilli en het laatste deel van mijn oude verslaving, Dagboek van een Muts van Rachel Renée Russell. Dat laatste boek mag helaas niet van mijn lerares Nederlands, dus tijdens die les lees ik altijd stiekem Engels.
Houdt van: Fantasy! Ik vind het heerlijk om in een andere wereld te duiken. Boeken van Nederlandse auteurs voor mijn leeftijd zijn vaak zo zwaar op de hand en gaan vooral over problemen. Ik heb helemaal geen zin om me daarmee bezig te houden; mijn eigen leven is al serieus genoeg.
Favoriete leesplek: Eigenlijk overal, maar ik zit tijdens het lezen wel altijd heel graag in kleermakerszit. Het liefst op de vloer van mijn kamer met mijn rug tegen de deur, maar dan moppert mijn moeder altijd dat ze er niet meer in kan.

Inschrijven nieuwsbrief