Banner trap
< terug naar uncategorized

Jonge lezers

Onze jonge boekverkopers Tess en Noore laten zien welke fantasy, contemporary en romance je deze winter écht moet lezen.

The Hobbit van J.R.R. Tolkien is een fantasy-klassieker en een perfect verhaal om op een druilerige dag bij weg te dromen. (Fantasy, EN & NL)

Wij zijn legio – wij zijn Bob van Dennis E. Taylor is een grappig en nerdy sciencefictionboek over Bob Johanssen die als Von Neumann-sonde het heelal gaat ontdekken. (Scifi, NL)

A Stroke of the Pen van Terry Pratchett bevat nog niet eerder verschenen verhalen, waarin ook geliefde personages uit de Schijfwereld voorkomen. (Fantasy, EN)

Whiteout van een groep schrijvers, onder wie Angie Thomas (The Hate U Give), gaat over een groep tieners die vast komt te zitten in een sneeuwstorm en ondanks alle ontberingen vriendschap en liefde vindt. (YA romance, EN)

De ijzige verloofde, het eerste deel in de Spiegelpassante-serie van Christelle Dabos, vertelt het verhaal van Ophelia die uitgehuwelijkt wordt aan Thorn en moet vertrekken naar een ijzig deel van haar wereld. (YA fantasy, NL)

Wreck the Halls van Tessa Bailey is een romcom over de volwassen zoon en dochter van twee oud-rocksterren die proberen hun ouders zover te krijgen dat ze een Kerstavondconcert willen geven. (Adult romance, EN)

Inschrijven nieuwsbrief