Banner trap
< terug naar eerdere jonge lezers

Kayleigh en Marlinde


Kayleigh en Marlinde (22) durven zich sinds kort weer echte boekenfanaten te noemen. Marlinde: ‘Vroeger lag ik iedere avond met een lampje en een boek onder de dekens, maar de middelbare school heeft lezen voor me verpest. Een minor Wereldoorlogen wakkerde die leeshonger weer aan. Ik houd van oorlogsboeken maar vooral van variatie; ik heb hier alle schappen afgeschuimd op zoek naar interessante titels.’ Kayleigh: ‘Je moet een boek soms echt vasthouden om te weten of het iets is. Ik begon met de Harry Potter-boeken en ben daarna nooit meer gestopt. Ik heb alles van Jane Austen en verzamel zo veel mogelijk andere klassiekers uit de Penguin Clothbound-reeks. Die zien er zo mooi uit!’

Interview en foto: Jacinthe Sykora

Inschrijven nieuwsbrief