Banner trap
< terug naar wat las...?

Geert van Dee, voormalig organisatieadviseur

Laatste boek: Homo Deus van Yuval Noah Harari, een beangstigend maar geweldig boek. Ik wil nu ook heel graag Sapiens lezen, maar dat heeft mijn vrouw nog niet uit.
Houdt van: voornamelijk non-fictie met een sterke voorkeur voor (politieke) biografieën. Zo ben ik nu bezig in de biografie van Angela Merkel van Michèle de Waard, lekker compact voor in de tas. Verder heb ik net de monumentale biografie van de Duitse historicus Volker Ullrich over Adolf Hitler aangeschaft; je wilt toch begrijpen hoe zo’n man in elkaar steekt.
Favoriete leesplek: onze study, of liever gezegd bureau, waar ik mij heerlijk in mijn Schuitemastoel nestel (eeuwig zonde dat de fabriek ermee opgehouden is). Alle lampen uit, op een na, en lekker lezen maar.

Inschrijven nieuwsbrief