Banner trap
< terug naar wat las...?

Coen de Heer, jurist

Laatste boek: twee uitersten: de biografie van boer en politicus Sicco Mansholt, geschreven door Johan van Merriënboer. Prachtig! En het boekje Voorlichting loopt met u mee tot het ravijn van Ybeltje Berckmoes. Tja.
Houdt van: non-fictie (politiek, geschiedenis, maatschappij, wetenschap). Misschien in een poging om te begrijpen wat er om mij heen gebeurt. Soms laat ik mij tot fictie verleiden, met wisselend succes. Psychologie- en zelfhulpboeken lees ik niet.
Favoriete leesplek: met een nieuw boek onder de arm de straat oversteken om bij Van Rossum een cortado te drinken – dat zijn momenten van grote tevredenheid. Overigens kan ik overal lezen, en dat doe ik ook: op het station, op mijn werk, thuis op de bank, in bad of in bed.

Inschrijven nieuwsbrief